1. Qui som

Hause-Richman Produccions, S. L.

La nostra adreça web és: https://hauseandrichman.com

 

2. Quines dades personals recollim?

Correu electrònic

A través dels nostres correus pots escriure’ns i/o requerir la informació que consideris necessària en cada tema:

General: info@hauseandrichman.com

Producció: produccio@hauseandrichman.com

Textos: textos@hauseandrichman.com

Comunicació i premsa: comunicació@hauseandrichman.com

Formularis de contacte

A l’enviar un missatge a través del formulari de contacte, el contingut del missatge s’envia en forma de correu electrònic al grup de persones encarregades de comunicació, per a que puguen respondre adequadament. Cap informació personal es desa als nostres servidors.

Recepció de textos

A l’enviar el vostre text a través del formulari de recepció de textos, el contingut del missatge i el fitxer adjunt s’envia en forma de correu electrònic al grup de persones encarregades de la recepció de textos, per a que puguin llegir, estudiar al text i respondre adequadament. Cap informació personal ni contingut es desa als nostres servidors. El material enviat no es publicarà ni compartirà enlloc, mantenint-ne la confidencialitat.

Galetes

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat.

A través de les xarxes socials

Podrem recollir les seves dades a través del seu perfil d’usuari en les xarxes socials que utilitzem.

 

 

3. Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats esmentats en el punt anterior és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb els nostres usuaris. D’aquesta manera, farem servir les seves dades per a atendre els dubtes o la informació que ens hagi requerit, gestionar les seves sol·licituds i garantir-li una experiència que respecti els màxims estàndards.

El correu electrònic des del qual ens escrigui al nostre correu, l’utilitzarem per remetre-li informació relacionada amb els dubtes o inquietuds que ens hagi plantejat .

En cap cas rebrà informació de tercers sense haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la comunicació directa.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

Informació a tercers

Hause & Richamn no facilitarà les dades dels comunicants a tercers.

 

4.Consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

Cada vegada que l’usuari ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta (s) acció (és), ens està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d’acord amb que Hause & Richman tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

 

5.Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.