Marc Angelet

Lapònia
Dramaturgo, director y guionista. Autor de obras como Voyager, Immortal o Life’s spoiler

marcangelet.com

Cristina Clemente

Espectacles en temporada: Lapònia


Directora i dramaturga. Ha estrenat una vintena d’obres entre les quals Consell Familiar, La millor obra del teatre català, Vimbodí versus Praga o Volem anar al Tibidabo (Premi Revelació de la Crítica 2009). També ha dirigit El Test de Jordi Vallejo. En cinema, ha coescrit amb Sergi Belbel el guió d’Eva i a televisió ha treballat com a guionista en diverses sèries.

contextoteatral.es/cristinaclemente
«Si el espectador, durante la recepción de una obra, llora a lágrima viva y, a la vez, estalla en risas, me siento satisfecha.»

Jordi Casanovas


Dramaturg i director teatral. Fins al 2013 fundador i director artístic de la Sala FlyHard i de la seva companyia. Ha escrit una trentena de textos pels quals ha rebut nombrosos premis com el Premi Ciutat de Barcelona, el Premis Butaca (dues vegades) el Premi de la Critica de Barcelona o el Premi Crítica Serra d’Or al millor text teatral.

jordicasanovas.net
«No m'interessen les respostes fàcils.»

Esteban Eche


«...»

Marta Barceló


«...»

Sílvia Navarro


Llicenciada en Sociologia. Durant anys, va treballar en l’àmbit social i educatiu, abans de dedicar-se professionalment al teatre i l’audiovisual. Graduada en Direcció i Dramatúrgia a l’Institut de Teatre de Barcelona, ha cursat també un Postgrau en Guió a Blanquerna. Ha treballat com a directora (Fly me to the Moon de Marc Angelet), com a dramaturga (94 minuts, Ifigènia en Taxi, El tigre de Yuzu) i com a guionista (Mama Carlota). El darrer any ha estat selecionada per a formar part del VIII Laboratorio de Escritura Teatral Fundación SGAE amb El último soviético.
«...»